Carl Baltus directeur Louwman Retail

Eind juli 2007 treedt Carl Baltus (41) aan als directeur van Louwman Retail.

Carl Baltus was dertien jaar actief binnen Peugeot Nederland, waarvan de laatste vijf jaar als directeur verkoop. De eerste zeven jaar van zijn carrière werkte Carl Baltus bij een tweetal dealerbedrijven. Louwman Retail is een automotive-retailgroep uit de top tien, bestaande uit Toyota, Lexus, Chrysler en Suzuki-dealerschappen. De groep is een onderdeel van de Louwman Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Carl Baltus directeur Louwman Retail - Automobielmanagement.nl

Carl Baltus directeur Louwman Retail

Eind juli 2007 treedt Carl Baltus (41) aan als directeur van Louwman Retail.

Carl Baltus was dertien jaar actief binnen Peugeot Nederland, waarvan de laatste vijf jaar als directeur verkoop. De eerste zeven jaar van zijn carrière werkte Carl Baltus bij een tweetal dealerbedrijven. Louwman Retail is een automotive-retailgroep uit de top tien, bestaande uit Toyota, Lexus, Chrysler en Suzuki-dealerschappen. De groep is een onderdeel van de Louwman Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding