Jan Bessembinders nieuwe secretaris bij de BOVAG

Jan Bessembinders is de nieuwe secretaris van BOVAG-afdelingen Branche Behartiging Tankstations en Autowasbedrijven.

Jan Bessembinders is dertig jaar. Na zijn studie Duitse taal- en letterkunde ging hij in 2000 aan de slag in de bedrijfsjournalistiek. In 2001 trad hij in dienst bij Uitgeverij Lakerveld als redacteur van het vakblad Pompshop. Van 2002 tot 2006 was hij hoofdredacteur van Pompshop. Daarna zette Bessembinders zijn loopbaan voort bij uitgeverij Langfords Publications als redacteur van de BOVAG krant. Nu maakt hij de overstap naar BOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jan Bessembinders nieuwe secretaris bij de BOVAG - Automobielmanagement.nl

Jan Bessembinders nieuwe secretaris bij de BOVAG

Jan Bessembinders is de nieuwe secretaris van BOVAG-afdelingen Branche Behartiging Tankstations en Autowasbedrijven.

Jan Bessembinders is dertig jaar. Na zijn studie Duitse taal- en letterkunde ging hij in 2000 aan de slag in de bedrijfsjournalistiek. In 2001 trad hij in dienst bij Uitgeverij Lakerveld als redacteur van het vakblad Pompshop. Van 2002 tot 2006 was hij hoofdredacteur van Pompshop. Daarna zette Bessembinders zijn loopbaan voort bij uitgeverij Langfords Publications als redacteur van de BOVAG krant. Nu maakt hij de overstap naar BOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding