Autoservice Karels kan verder door nieuwe eigenaar

Autoservice Karels (Volvo) is overgenomen door De Groene Goes.

De doorstart van Karels biedt de De Groene Goes (onderdeel van de Automotions Groep) uitbreiding van de Volvo-activiteiten. Maandag 23 juli gaan de deuren in Middelharnis weer open en gaat Autoservice Karels vooralsnog verder onder dezelfde naam. De overname is gedaan in samenspraak met Volvo Cars Nederland. De autoschadeherstelafdeling is overgenomen door Baarends Autoschade Holding en gaat verder onder de naam Autoschadeteam Karels.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoservice Karels kan verder door nieuwe eigenaar - Automobielmanagement.nl

Autoservice Karels kan verder door nieuwe eigenaar

Autoservice Karels (Volvo) is overgenomen door De Groene Goes.

De doorstart van Karels biedt de De Groene Goes (onderdeel van de Automotions Groep) uitbreiding van de Volvo-activiteiten. Maandag 23 juli gaan de deuren in Middelharnis weer open en gaat Autoservice Karels vooralsnog verder onder dezelfde naam. De overname is gedaan in samenspraak met Volvo Cars Nederland. De autoschadeherstelafdeling is overgenomen door Baarends Autoschade Holding en gaat verder onder de naam Autoschadeteam Karels.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding