Leo Knijn commissaris bij Markeur Holding

Ex-eigenaar Leo Knijn van de Van Kooy Groep is benoemd tot commissaris bij de Markeur Holding. Markeur heeft nu een vierkoppige rvc.

Directeur Jan Boon van Markeur Holding is blij met de grote kennis en ervaring van Leo Knijn. “En het is voor de heer Knijn een leuke invulling voor een deel van zijn tijd. Met zijn komst is onze raad van commissarissen nu compleet.” Knijn is beschikbaar want hij verkocht zijn onderneming aan Stern Groep. Die verkoop is kortgeleden definitief afgerond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Leo Knijn commissaris bij Markeur Holding - Automobielmanagement.nl

Leo Knijn commissaris bij Markeur Holding

Ex-eigenaar Leo Knijn van de Van Kooy Groep is benoemd tot commissaris bij de Markeur Holding. Markeur heeft nu een vierkoppige rvc.

Directeur Jan Boon van Markeur Holding is blij met de grote kennis en ervaring van Leo Knijn. “En het is voor de heer Knijn een leuke invulling voor een deel van zijn tijd. Met zijn komst is onze raad van commissarissen nu compleet.” Knijn is beschikbaar want hij verkocht zijn onderneming aan Stern Groep. Die verkoop is kortgeleden definitief afgerond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding