Kia Nederland benoemt Jeroen Sluis tot Commercial Manager

Tot zijn takenpakket behoren ondermeer sales, fleetsales en netwerk.

Jeroen Sluis heeft brede ervaring opgedaan in de automobielbranche, zowel aan importeurszijde als aan de retailkant. Sluis (39) studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn afstudeeropdracht heette ‘De toekomst van de distributieketen van de automobielbranche in de gemeenschappelijke Europese markt’. Vervolgens heeft hij enkele functies bekleed bij diverse automobielimporteurs, waaronder Louwman & Parqui en Opel Nederland (CRM Used Cars). Bij Pon’s Automobielhandel heeft Sluis dealers op sales- en aftersalesgebied begeleid in de functie van Rayon Manager. Retailervaring deed Sluis op als directeur van een dealerbedrijf in Gouda. Zijn laatste functie was bij Renault Nissan Nederland. Daar was hij area operations manager Nissan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kia Nederland benoemt Jeroen Sluis tot Commercial Manager - Automobielmanagement.nl

Kia Nederland benoemt Jeroen Sluis tot Commercial Manager

Tot zijn takenpakket behoren ondermeer sales, fleetsales en netwerk.

Jeroen Sluis heeft brede ervaring opgedaan in de automobielbranche, zowel aan importeurszijde als aan de retailkant. Sluis (39) studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn afstudeeropdracht heette ‘De toekomst van de distributieketen van de automobielbranche in de gemeenschappelijke Europese markt’. Vervolgens heeft hij enkele functies bekleed bij diverse automobielimporteurs, waaronder Louwman & Parqui en Opel Nederland (CRM Used Cars). Bij Pon’s Automobielhandel heeft Sluis dealers op sales- en aftersalesgebied begeleid in de functie van Rayon Manager. Retailervaring deed Sluis op als directeur van een dealerbedrijf in Gouda. Zijn laatste functie was bij Renault Nissan Nederland. Daar was hij area operations manager Nissan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding