Bestuurslid Terberg Beheer wordt zelfstandig consultant

Bart Wolters vertrekt (vrijwillig) bij Terberg en sluit zich aan bij Aventure Consultant & Managers.

Naar eigen zeggen is Wolters (57) niet langer nodig bij Terberg waar hij in de periode 2004-2007 lid van de raad van bestuur was en directeur van de dealersector. Hij initieerde de verkoop van de (gereorganiseerde) dealerbedrijven waarna zijn taak ‘zodanig slonk’ dat hij uit eigen beweging ontslag nam. Wolters werkte eerder bij de autodivisie van Van Tilburg Bastianen, Sara Lee / Douwe Egberts, Unilever en Koninklijke Wessanen. Bart Wolters is afgestudeerd als econoom/bedrijfskundige. Aventure is een maatschap van zelfstandige consultants en interim managers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bestuurslid Terberg Beheer wordt zelfstandig consultant - Automobielmanagement.nl

Bestuurslid Terberg Beheer wordt zelfstandig consultant

Bart Wolters vertrekt (vrijwillig) bij Terberg en sluit zich aan bij Aventure Consultant & Managers.

Naar eigen zeggen is Wolters (57) niet langer nodig bij Terberg waar hij in de periode 2004-2007 lid van de raad van bestuur was en directeur van de dealersector. Hij initieerde de verkoop van de (gereorganiseerde) dealerbedrijven waarna zijn taak ‘zodanig slonk’ dat hij uit eigen beweging ontslag nam. Wolters werkte eerder bij de autodivisie van Van Tilburg Bastianen, Sara Lee / Douwe Egberts, Unilever en Koninklijke Wessanen. Bart Wolters is afgestudeerd als econoom/bedrijfskundige. Aventure is een maatschap van zelfstandige consultants en interim managers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding