Van Roosmalen neemt De Beemd over

De Beemd, Volvo-dealer voor Eindhoven en omstreken, wordt met terugwerkende kracht naar 1 januari 2008 overgenomen door collega-dealer Van Roosmalen. Met deze overname wordt de groep de grootste Volvo-dealer van Nederland.

Van Roosmalen heeft vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk. De Beemd deed in 2006 van zich spreken door de opening van het opvallende grote Inspiration Center langs snelweg A2. Daaraan gekoppeld werd een aantal vestigingen omgebouwd tot servicepunt, de mobilitypoints. Die opzet wordt niet veranderd, de naam De Beemd ook niet. Johan Günfeld is directeur van De Beemd: “Halverwege vorig jaar heb ik te kennen gegeven medio 2008 gebruik te willen maken van de vroegpensioenregeling. De eigenaar van De Beemd heeft daarop besloten eerder dan gepland een nieuwe eigenaar voor de onderneming en de daaraan gelieerde deelnemingen te zoeken.” Voor Van Roosmalen betekent de overname van De Beemd een ‘perfecte aanvulling’ op de bestaande organisatie. Directeur Jan van Roosmalen: “Niet alleen sluiten de bedrijven geografisch prima aan maar De Beemd heeft als Volvo-dealer jarenlang een zéér goede naam opgebouwd in Brabant. Naast onze bestaande vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk hebben we straks met het Inspiration Center Eindhoven, de vestiging Helmond en de servicepunten Eersel, Eindhoven, Oirschot, Valkenswaard en Veldhoven een prachtig netwerk en sterke positie in Brabant.” In de overname van De Beemd zijn ook schadebedrijf Van Dommelen in Aarle Rixtel en de deelneming in schadebedrijf De Kade in Eindhoven betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Roosmalen neemt De Beemd over - Automobielmanagement.nl

Van Roosmalen neemt De Beemd over

De Beemd, Volvo-dealer voor Eindhoven en omstreken, wordt met terugwerkende kracht naar 1 januari 2008 overgenomen door collega-dealer Van Roosmalen. Met deze overname wordt de groep de grootste Volvo-dealer van Nederland.

Van Roosmalen heeft vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk. De Beemd deed in 2006 van zich spreken door de opening van het opvallende grote Inspiration Center langs snelweg A2. Daaraan gekoppeld werd een aantal vestigingen omgebouwd tot servicepunt, de mobilitypoints. Die opzet wordt niet veranderd, de naam De Beemd ook niet. Johan Günfeld is directeur van De Beemd: “Halverwege vorig jaar heb ik te kennen gegeven medio 2008 gebruik te willen maken van de vroegpensioenregeling. De eigenaar van De Beemd heeft daarop besloten eerder dan gepland een nieuwe eigenaar voor de onderneming en de daaraan gelieerde deelnemingen te zoeken.” Voor Van Roosmalen betekent de overname van De Beemd een ‘perfecte aanvulling’ op de bestaande organisatie. Directeur Jan van Roosmalen: “Niet alleen sluiten de bedrijven geografisch prima aan maar De Beemd heeft als Volvo-dealer jarenlang een zéér goede naam opgebouwd in Brabant. Naast onze bestaande vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk hebben we straks met het Inspiration Center Eindhoven, de vestiging Helmond en de servicepunten Eersel, Eindhoven, Oirschot, Valkenswaard en Veldhoven een prachtig netwerk en sterke positie in Brabant.” In de overname van De Beemd zijn ook schadebedrijf Van Dommelen in Aarle Rixtel en de deelneming in schadebedrijf De Kade in Eindhoven betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding