Martin Hegeman divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars

Martin Hegeman (49) is benoemd tot divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars. Hij komt van Renault.

Hegeman wordt per 1 maart verantwoordelijk voor de marketing en verkoopactiviteiten van Mercedes-Benz personenauto’s, AMG, McLaren, Maybach en Smart in Nederland. Martin Hegeman is al jaren werkzaam in de financiële en commerciële disciplines van de mobiliteitsbranche in Nederland. Voor zijn benoeming was hij als verkoopdirecteur verbonden aan Renault Nederland. Martin Hegeman studeerde economie en is registeraccountant. “Ik ben bijzonder verheugd met de komst van Martin Hegeman. Met zijn kennis, inzicht en ervaring in het bewerken van de zakelijke markt en retailsturing is hij een duidelijke versterking van ons directieteam”, aldus Winfried Blum, de ceo en president van Mercedes-Benz Nederland. Martin Hegeman zelf spreekt natuurlijk van een ‘fantastische uitdaging’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Martin Hegeman divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars - Automobielmanagement.nl

Martin Hegeman divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars

Martin Hegeman (49) is benoemd tot divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars. Hij komt van Renault.

Hegeman wordt per 1 maart verantwoordelijk voor de marketing en verkoopactiviteiten van Mercedes-Benz personenauto’s, AMG, McLaren, Maybach en Smart in Nederland. Martin Hegeman is al jaren werkzaam in de financiële en commerciële disciplines van de mobiliteitsbranche in Nederland. Voor zijn benoeming was hij als verkoopdirecteur verbonden aan Renault Nederland. Martin Hegeman studeerde economie en is registeraccountant. “Ik ben bijzonder verheugd met de komst van Martin Hegeman. Met zijn kennis, inzicht en ervaring in het bewerken van de zakelijke markt en retailsturing is hij een duidelijke versterking van ons directieteam”, aldus Winfried Blum, de ceo en president van Mercedes-Benz Nederland. Martin Hegeman zelf spreekt natuurlijk van een ‘fantastische uitdaging’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding