Wiegerinck manager corporate accounts bij Pouw

Pouw Automotive Groep heeft Niek Wiegerinck (53) benoemd tot manager corporate accounts. Hij krijgt het beheer over alle grote accounts van Pouw Automotive Groep.

Ook het acquireren van nieuwe accounts behoort tot zijn taken. Niek Wiegerinck werkte de afgelopen elf jaar bij Pon Holdings en Pon’s Automobielhandel. Hij bekleedde diverse functies, waarvan de laatste vier jaar als fleetsales manager large accounts. Tot Pouw Automotive Groep behoren onder meer een keten van Volkswagen- en Audi-dealers in het oosten van het land en Peugeot-dealers in de Randstad. Verder behoren tot de groep een cluster van schade herstelbedrijven en een landelijk opererende universele leaseorganisatie onder de naam Lease Unlimited.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wiegerinck manager corporate accounts bij Pouw - Automobielmanagement.nl

Wiegerinck manager corporate accounts bij Pouw

Pouw Automotive Groep heeft Niek Wiegerinck (53) benoemd tot manager corporate accounts. Hij krijgt het beheer over alle grote accounts van Pouw Automotive Groep.

Ook het acquireren van nieuwe accounts behoort tot zijn taken. Niek Wiegerinck werkte de afgelopen elf jaar bij Pon Holdings en Pon’s Automobielhandel. Hij bekleedde diverse functies, waarvan de laatste vier jaar als fleetsales manager large accounts. Tot Pouw Automotive Groep behoren onder meer een keten van Volkswagen- en Audi-dealers in het oosten van het land en Peugeot-dealers in de Randstad. Verder behoren tot de groep een cluster van schade herstelbedrijven en een landelijk opererende universele leaseorganisatie onder de naam Lease Unlimited.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding