Ray Uiterwaal nieuwe directeur Porsche

Ray Uiterwaal is de nieuwe directeur van Pon Porsche Import.

Zijn benoeming is vanmiddag aan het personeel bekend gemaakt. Uiterwaal (45) was de afgelopen vier jaar directeur Fleetsales bij Pon Automotive. Hij volgt Philip Stassen op, die zes jaar lang leiding gaf aan Porsche in Nederland. Op zijn beurt wordt Stassen (39) vanaf april managing director van W&O Europe. Dit onderdeel van Pon Holding is leverancier van technisch hoogwaardige marineproducten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ray Uiterwaal nieuwe directeur Porsche - Automobielmanagement.nl

Ray Uiterwaal nieuwe directeur Porsche

Ray Uiterwaal is de nieuwe directeur van Pon Porsche Import.

Zijn benoeming is vanmiddag aan het personeel bekend gemaakt. Uiterwaal (45) was de afgelopen vier jaar directeur Fleetsales bij Pon Automotive. Hij volgt Philip Stassen op, die zes jaar lang leiding gaf aan Porsche in Nederland. Op zijn beurt wordt Stassen (39) vanaf april managing director van W&O Europe. Dit onderdeel van Pon Holding is leverancier van technisch hoogwaardige marineproducten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding