Van Bunningen nieuwe Ford-dealer Leiden

Ford Van Bunningen is door Ford Nederland aangesteld als officieel dealer voor Leiden en omgeving.

Met zeven vestigingen is Van Bunningen één van de grootste Ford-dealergroepen in Nederland. De leiding is in handen van de gebroeders Rob en Fred van Bunningen. Op 1 maart werd het vijftigjarig jubileum gevierd als officieel Ford-dealer. Van Bunningen heeft het dealerschap in Leiden overgenomen van Ford Wilton. Alle medewerkers zijn in dienst getreden van de nieuwe Ford-dealer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Bunningen nieuwe Ford-dealer Leiden - Automobielmanagement.nl

Van Bunningen nieuwe Ford-dealer Leiden

Ford Van Bunningen is door Ford Nederland aangesteld als officieel dealer voor Leiden en omgeving.

Met zeven vestigingen is Van Bunningen één van de grootste Ford-dealergroepen in Nederland. De leiding is in handen van de gebroeders Rob en Fred van Bunningen. Op 1 maart werd het vijftigjarig jubileum gevierd als officieel Ford-dealer. Van Bunningen heeft het dealerschap in Leiden overgenomen van Ford Wilton. Alle medewerkers zijn in dienst getreden van de nieuwe Ford-dealer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding