Egge Selles verlaat Autotaxatie.net.

Egge Selles verlaat per 1 juni Autotaxatie.net.

In een gezamenlijk schrijven delen directeur Gerard van Buren van de Buitenhuis-Groep, waar Autotaxatienet.nl onder valt, en Egge Selles mee dat Selles het initiatief heeft genomen om een andere uitdaging te zoeken en binnenkort, na tien jaar Autotaxatienet.nl in dienst treedt bij autoveiling BCA. De meeste lopende en operationele zaken worden overgenomen door Nils van der Veen. Hij krijgt versterking van Marcel Kuijt, die op 1 mei bij de Buitenhuis-Groep begint als manager development. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en applicaties voor de Expertleden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Egge Selles verlaat Autotaxatie.net. - Automobielmanagement.nl

Egge Selles verlaat Autotaxatie.net.

Egge Selles verlaat per 1 juni Autotaxatie.net.

In een gezamenlijk schrijven delen directeur Gerard van Buren van de Buitenhuis-Groep, waar Autotaxatienet.nl onder valt, en Egge Selles mee dat Selles het initiatief heeft genomen om een andere uitdaging te zoeken en binnenkort, na tien jaar Autotaxatienet.nl in dienst treedt bij autoveiling BCA. De meeste lopende en operationele zaken worden overgenomen door Nils van der Veen. Hij krijgt versterking van Marcel Kuijt, die op 1 mei bij de Buitenhuis-Groep begint als manager development. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en applicaties voor de Expertleden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding