Altena van Alfa naar Spyker

Lydia Altena is bij Spyker in dienst getreden als PR & Communicatie Manager.

Altena is dochter van een garagehouder en werkte eerder in public relationsfuncties bij Daihatsu Holland en bij Alfa Romeo Nederland (Kroymans). Bij die laatste volgde ze Yvonne Hoddenbach op en was ze slechts acht maanden – tot 31 maart jl. – in dienst. Over de reden van het vertrek bij Alfa zegt ze: "Het liep anders dan verwacht, ik had andere ideeën dan het management." Met twee aspecten van het PR-vak kwam Altena nog niet eerder in aanraking: het feit dat Spyker een beursgenoteerde onderneming is. "En de wereld van Spyker is heel internationaal. Ik verheug me daar ontzettend op."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Altena van Alfa naar Spyker - Automobielmanagement.nl

Altena van Alfa naar Spyker

Lydia Altena is bij Spyker in dienst getreden als PR & Communicatie Manager.

Altena is dochter van een garagehouder en werkte eerder in public relationsfuncties bij Daihatsu Holland en bij Alfa Romeo Nederland (Kroymans). Bij die laatste volgde ze Yvonne Hoddenbach op en was ze slechts acht maanden – tot 31 maart jl. – in dienst. Over de reden van het vertrek bij Alfa zegt ze: "Het liep anders dan verwacht, ik had andere ideeën dan het management." Met twee aspecten van het PR-vak kwam Altena nog niet eerder in aanraking: het feit dat Spyker een beursgenoteerde onderneming is. "En de wereld van Spyker is heel internationaal. Ik verheug me daar ontzettend op."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding