Bij zijn aantreden als ceo van Kroymans medio 2006, kreeg Demuynck de opdracht om de onderneming verder te professionaliseren en haar organisatie te versterken. Deze transitieperiode is nu afgesloten waardoor Guy Demuynck in de gelegenheid is andere activiteiten buiten de Kroymans Groep te ontwikkelen. De Raad van Commissarissen en de aandeelhouder danken Guy Demuynck voor zijn bijdrage aan de onderneming.

 

Als gevolg van de elkaar thans snel opvolgende ontwikkelingen in de automotive industrie ziet Kroymans niet enkel nieuwe uitdagingen maar ook vele nieuwe mogelijkheden. De Raad van Commissarissen van Kroymans is derhalve een zorgvuldig zoekproces gestart naar een nieuwe CEO met uitgebreide ervaring in de automotive industrie. De nieuwe ceo zal naar verwachting te zijner tijd kunnen worden aangekondigd.

 

Tot aan het moment waarop de nieuwe ceo benoemd wordt zal Dieter Laxy, lid van de Raad van Commissarissen van Kroymans Corporation, tijdelijk de positie van ceo waarnemen. Dieter beschikt over een zeer uitgebreide internationale ervaring in de automotive industrie.

 

De Raad van Commissarissen en de aandeelhouder van Kroymans zijn er van overtuigd dat door deze wijziging in de top, de onderneming beter voorbereid zal zijn op de toekomst en dat haar resultaten op het gebied van de import van auto’s en automotive onderdelen, dealeractiviteiten en financiële dienstverlening, waaronder leasing, verder zullen worden versterkt.