Tomoya Inoue vervulde bij moedermaatschappij Fuji Heavy Industries in Japan de functie van manager European sales & marketing department van Subaru’s overseas sales & marketing division. Daarvoor bekleedde hij eveneens vanuit Japan tal van (management-) functies in relatie tot de overzeese markten van Subaru, onder meer op het gebied van business development, marketing, advertising en product planning.

Tomoo Takenaka, sinds begin 2008 President van Subaru Benelux, is benoemd tot president van Subaru Europe.

Dick Bisschop (40) is de opvolger van Marcel Hollaar, die eerder dit jaar  vertrok. Bisschop heeft ruime ervaring in de automotive branche, aanvankelijk in de retail, gevolgd door diverse leidinggevende functies op importeurs- en Europees distributeursniveau. Hij was hiervoor regional director sales & marketing voor Centraal en Oost-Europa bij Mitsubishi Motors Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding