Beherman Nederland is een nieuw opgerichte dochteronderneming van de Belgische Beherman Groep. Zij is via Beherman European N.V. al meer dan dertig jaar importeur van Saab in België en Luxemburg.

Beherman Nederland zal worden gevestigd in Vianen en gaat zich met een volledig Nederlandse organisatie bezighouden met de import en verkoop van Saab personenauto’s en onderdelen op de Nederlandse markt. De nieuwe importeur biedt werk aan twaalf mensen. Volgens Kees van den Berg, algemeen directeur van Beherman Nederland, geeft de stap van Beherman Groep aan hoe zeer zij vertrouwen heeft in de toekomst van Saab Automobile. "Niet verwonderlijk, want Saab gaat de komende 18 maanden vier nieuwe modellen introduceren."

Het Belgische moederbedrijf is behalve met de import en verkoop in de automobielsector, ook actief in het bankwezen door haar participatie in de Groep Défi, evenals in de onroerend goedsector en op het vlak van herverzekering.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding