Eric Tak kandidaat-voorzitter Bovag Autodealers

Eric Tak, momenteel voorzitter van de Peugeot Dealervereniging, is door het bestuur van Bovag Autodealers unaniem voorgedragen als kandidaat-voorzitter.

Tak (50) is daarmee de beoogde opvolger van Geert Vermeer. Tijdens het Bovag Dealercongres op 9 maart 2010 legt Vermeer, na zeven jaar voorzitterschap, zijn functie neer.

Het bestuur zegt met de kandidatuur van Eric Tak te kiezen voor een voorzitter die de branche goed kent, als voormalig Peugeot-dealer, voorzitter van de Peugeot Dealervereniging in Nederland en bestuurslid van de Europese pendant daarvan. Tak is sinds september 2007 bestuurslid van Bovag Autodealers en beheert de portefeuille Fiscaal en Juridisch.

Geert Vermeer vindt zijn aanstaande opvolger "een bedrijfskundig goed onderlegde frontman met een sterk gevoel voor eerlijke verhoudingen in de branche. Ik draag mijn taken met een gerust hart aan hem over." De leden van Bovag Autodealers kiezen de nieuwe voorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering begin 2010.

Reacties

nou nou , we kennen wel een Erik Hak , maar een Tak…

Geplaatst door: JP op
Eric Tak kandidaat-voorzitter Bovag Autodealers - Automobielmanagement.nl

Eric Tak kandidaat-voorzitter Bovag Autodealers

Eric Tak, momenteel voorzitter van de Peugeot Dealervereniging, is door het bestuur van Bovag Autodealers unaniem voorgedragen als kandidaat-voorzitter.

Tak (50) is daarmee de beoogde opvolger van Geert Vermeer. Tijdens het Bovag Dealercongres op 9 maart 2010 legt Vermeer, na zeven jaar voorzitterschap, zijn functie neer.

Het bestuur zegt met de kandidatuur van Eric Tak te kiezen voor een voorzitter die de branche goed kent, als voormalig Peugeot-dealer, voorzitter van de Peugeot Dealervereniging in Nederland en bestuurslid van de Europese pendant daarvan. Tak is sinds september 2007 bestuurslid van Bovag Autodealers en beheert de portefeuille Fiscaal en Juridisch.

Geert Vermeer vindt zijn aanstaande opvolger "een bedrijfskundig goed onderlegde frontman met een sterk gevoel voor eerlijke verhoudingen in de branche. Ik draag mijn taken met een gerust hart aan hem over." De leden van Bovag Autodealers kiezen de nieuwe voorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering begin 2010.

Reacties

nou nou , we kennen wel een Erik Hak , maar een Tak…

Geplaatst door: JP op