Ralf Speth nieuwe directeur Jaguar Land Rover

Ralf Speth wordt de nieuwe ceo van de merken Jaguar en Land Rover. Dat heeft de Britse Tata-dochter bekendgemaakt. Speth komt van Linde Gas en kent de merken nog uit zijn tijd in het management van de voormalige Premier Automotive Group van Ford.

Ralph Speth (54) zal in zijn nieuwe functie direct rapporteren aan Carl-Peter Forster, die pas geleden is aangesteld als topman van Tata Motors. Land Rover en Jaguar zijn in 2008 overgenomen door het Tata-concern. Speth heeft 22 jaar in de automobielindustrie gewerkt, onder meer bij BMW en bij Ford PAG als productiedirecteur. Zowel bij BMW, PAG als bij Linde werkte Speth nauw samen met Wolfgang Reitzle. Die is momenteel de ceo van Linde Gas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ralf Speth nieuwe directeur Jaguar Land Rover - Automobielmanagement.nl

Ralf Speth nieuwe directeur Jaguar Land Rover

Ralf Speth wordt de nieuwe ceo van de merken Jaguar en Land Rover. Dat heeft de Britse Tata-dochter bekendgemaakt. Speth komt van Linde Gas en kent de merken nog uit zijn tijd in het management van de voormalige Premier Automotive Group van Ford.

Ralph Speth (54) zal in zijn nieuwe functie direct rapporteren aan Carl-Peter Forster, die pas geleden is aangesteld als topman van Tata Motors. Land Rover en Jaguar zijn in 2008 overgenomen door het Tata-concern. Speth heeft 22 jaar in de automobielindustrie gewerkt, onder meer bij BMW en bij Ford PAG als productiedirecteur. Zowel bij BMW, PAG als bij Linde werkte Speth nauw samen met Wolfgang Reitzle. Die is momenteel de ceo van Linde Gas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding