Yuishi Fukuda nieuwe president Honda Nederland

Met ingang van 1 april is Yuishi Fukuda (47) de nieuwe president van Honda Nederland. Hij is ook president van Honda Duitsland en Honda België. Fukuda was sinds 2009 president van Honda’s Scandinavische organisatie.

Yuishi Fukuda werkt sinds 1987 bij Honda. Sindsdien was hij actief bij onder meer Honda Europe, op het hoofdkantoor in Tokyo en als algemeen directeur van Honda in Thailand. Als manager van de afdeling voor de Noord-Amerikaanse markt op het Honda hoofdkantoor in Japan deed hij nog meer internationale ervaring op. Fukuda is trouwens ook president van Honda Duitsland en Honda België. Met de komst van Fukuda verandert de bedrijfsnaam in Honda Nederland BV en verdwijnt de regionale organisatie Honda Motor Europe North. Alle importeurs in deze groep – waaronder ook Duitsland, Oostenrijk, België en Luxemburg – gaan zelfstandig verder. Honda Nederland is importeur van Honda automobielen, motorfietsen en power equipment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Niets veranderlijker dan een internationale organisatie. In 1999 moest het zonodig gecentraliseerd worden en nu na tien jaar!

Geplaatst door: Bert Waterman op
Yuishi Fukuda nieuwe president Honda Nederland - Automobielmanagement.nl

Yuishi Fukuda nieuwe president Honda Nederland

Met ingang van 1 april is Yuishi Fukuda (47) de nieuwe president van Honda Nederland. Hij is ook president van Honda Duitsland en Honda België. Fukuda was sinds 2009 president van Honda’s Scandinavische organisatie.

Yuishi Fukuda werkt sinds 1987 bij Honda. Sindsdien was hij actief bij onder meer Honda Europe, op het hoofdkantoor in Tokyo en als algemeen directeur van Honda in Thailand. Als manager van de afdeling voor de Noord-Amerikaanse markt op het Honda hoofdkantoor in Japan deed hij nog meer internationale ervaring op. Fukuda is trouwens ook president van Honda Duitsland en Honda België. Met de komst van Fukuda verandert de bedrijfsnaam in Honda Nederland BV en verdwijnt de regionale organisatie Honda Motor Europe North. Alle importeurs in deze groep – waaronder ook Duitsland, Oostenrijk, België en Luxemburg – gaan zelfstandig verder. Honda Nederland is importeur van Honda automobielen, motorfietsen en power equipment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Niets veranderlijker dan een internationale organisatie. In 1999 moest het zonodig gecentraliseerd worden en nu na tien jaar!

Geplaatst door: Bert Waterman op