Susan Docherty internationale topfunctie bij GM

General Motors heeft Susan Docherty per 1 juni benoemd tot baas van sales, marketing & aftersales van international operations. Docherty rapporteert aan Tim Lee, de baas van international operations van GM.

Docherty (47) moet een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de groei in China en andere opkomende markten. De helft van de omzet van GM wordt gerealiseerd door de divisie international operations, dat verantwoordelijk is voor negentig markten inclusief Azië, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Rusland en GOS (gemenebest van onafhankelijke staten, de lidstaten van de voormalige sovjet-unie).

Docherty moet verkoop, marketing en aftersales gaan coördineren en wordt verantwoordelijk voor de resultaten en het verbeteren van het imago van Chevrolet, Buick, GMC, Holden en Cadillac. Susan Docherty vervangt Don Johnson (55) die een nieuwe functie bij GM krijgt. Binnenkort volgt daarover een mededeling, aldus General Motors.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Susan Docherty internationale topfunctie bij GM - Automobielmanagement.nl

Susan Docherty internationale topfunctie bij GM

General Motors heeft Susan Docherty per 1 juni benoemd tot baas van sales, marketing & aftersales van international operations. Docherty rapporteert aan Tim Lee, de baas van international operations van GM.

Docherty (47) moet een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de groei in China en andere opkomende markten. De helft van de omzet van GM wordt gerealiseerd door de divisie international operations, dat verantwoordelijk is voor negentig markten inclusief Azië, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Rusland en GOS (gemenebest van onafhankelijke staten, de lidstaten van de voormalige sovjet-unie).

Docherty moet verkoop, marketing en aftersales gaan coördineren en wordt verantwoordelijk voor de resultaten en het verbeteren van het imago van Chevrolet, Buick, GMC, Holden en Cadillac. Susan Docherty vervangt Don Johnson (55) die een nieuwe functie bij GM krijgt. Binnenkort volgt daarover een mededeling, aldus General Motors.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding