Delpeut wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de inkoop- en distributieactiviteiten van DistriTyre Europe op het gebied van onderhoud. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het netwerk en voor het initiëren van strategische samenwerkingsverbanden met externe partijen.

"De uitbreiding van onze DistriTyre-organisatie is het gevolg van onze forse omzetgroei in de afgelopen jaren en onze ambitie voor de komende jaren, met name binnen de Lease & Fleetmarkt."aldus Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company.

Marijn Delpeut was de afgelopen acht jaar werkzaam bij Arval Nederland. Zijn laatste functie binnen het bedrijf was Teamleider Technisch Beheer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding