Bij motorenfabrikant Rolls-Royce gaat de huidige topman, Sir John Rose, eind maart 2011 met pensioen. John Rishton was sinds 2007 al lid van de raad van bestuur van Rolls-Royce. In de afgelopen drie jaar heeft hij het bedrijf goed leren kennen en een goeie band opgebouwd met het management, verklaart president-commissaris Sir Simon Robertson van Rolls-Royce. In een persbericht van Ahold zegt John Rishton: ‘Het is voor mij een grote eer geweest te werken met de fantastische groep mensen bij Ahold.’ Rishton trad bij Ahold aan in 2006 en was tot die tijd chief financial officer bij British Airways. Hij had ook hoge functies bij Ford Motor Company. ‘Ik ben trots op mijn nieuwe baan bij Rolls-Royce, een uitstekend bedrijf dat ik graag naar een nieuwe fase begeleid’, zegt hij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding