Broekhuijsen wordt per 1 januari 2011 Creative Director Digital Content. "Dat betekent concreet dat ik alles wat ik bij AutoWeek heb geleerd bij andere titels binnen Sanoma nationaal en internationaal ga uitventen", aldus Broekhuijsen.

Gisteren heeft de redactieraad van AutoWeek de uitgever Lieneke van den Heuvel en directeur Eric Ariens positief geadviseerd over de benoeming van Robert van den Ham als nieuwe hoofdredacteur. Van den Ham is een oudgediende van Sanoma Uitgevers. De laatste jaren was hij buiten Sanoma werkzaam als hoofdredacteur van FHM en daarvoor van Aktueel Sportief. "Robert van den Ham komt per 1 november de redactie versterken. Ik zal hem de eerste twee maanden bijstaan", zegt Broekhuijsen.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding