Marchel Koops wordt hiermee verantwoordelijk voor het totale commerciële beleid van de grootste leasemaatschappij van Nederland. Hij rapporteert direct aan algemeen directeur Paul Harms. Koops begon zijn automotive carrière in 2005 als manager new business Rabobanken bij De Lage Landen Translease. Na de fusie van De Lage Landen Translease en Athlon Car Lease werd hij in 2008 benoemd tot sales director bij Athlon Car Lease waarbij hij verantwoordelijk was voor het aansturen van alle regionale vestigingen. Paul Harms over Bruce van Egmond: "Vanwege de wijziging in de internationale organisatiestructuur van Athlon Car Lease en de toekomstplannen die wij voor ogen hebben, is in goed onderling overleg besloten dat Bruce van Egmond zijn functie niet langer zal uitoefenen."

Athlon Car Lease Nederland is met 126 duizend auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease Nederland heeft ruim vijfhonderd medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een volle dochter van de Rabobank.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding