Sergio Marchionne, ceo van Fiat, spreekt in lovende bewoordingen over de vertrekkende Monferino. "In de verschillende rollen die Paolo Monferino binnen de Fiat Group heeft gespeeld, heeft hij zichzelf altijd onderscheiden omwille van zijn toewijding, nauwkeurigheid en scherpzinnigheid. Deze kwaliteiten waren onder meer zeer belangrijk bij de terugkeer van Iveco naar het hoogste competitieniveau in de wereld van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Ik ben ontgoocheld dat hij de Fiat Group verlaat, maar ik ben verheugd te weten dat de gezondheidszorg zal baten bij zijn ervaring, zijn capaciteit om te plannen en te managen en zijn enorme kwaliteiten als mens. Behalve de felicitaties aan Paolo met zijn nieuwe uitdaging, wens ik hem het beste voor de toekomst, zowel persoonlijk als professioneel."

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding