Hij keert daarmee terug naar het AutoBinck-concern waar hij voor zijn toetreding tot Renault ook werkzaam was. Hertsenberg (40) werkte eerder bij Greenib Car (Hyundai) en bij de Mazda-importeur Autopalace de Binckhorst toen dat bedrijf nog onderdeel was van AutoBinck Holding. Infiniti Nederland heeft onlangs besloten zijn organisatie in Nederland te veranderen. Men sloot de vestiging in Rotterdam en concentreert zich nu op Amsterdam. Bovendien besloot de directie van moederbedrijf AutoBinck dat er een nieuwe ‘topman’ moest worden benoemd, die boven Infiniti-manager Marc van Snippenburg zou worden geplaatst. Dat zou nodig zijn om voldoende aandacht te kunnen geven aan ‘het opbouwen van het merk’.  


Hertsenberg is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor alle Infiniti-activiteiten in Nederland, inclusief het Infiniti Center Amsterdam. "Kort geleden is de Infiniti M uitgebracht. Dat betekent niet alleen een breder gamma maar ook de komst van een diesel met een automatische transmissie. Dat resulteert in groeiende interesse van de zakelijke markt", denkt Hertsenberg. Infinity lanceert in het voorjaar de Infiniti M35h ook de eerste hybride auto van het merk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding