Vanaf januari 2001 is Gert Volker Hildebrand (57) verantwoordelijk geweest voor de vormgeving van de nieuwe generatie Mini’s. Afgelopen september werd vierdeursversie Countryman geintroduceerd. De Coupé en de Roadster conceptcars die in 2009 werden onthuld, zullen respectievelijk in 2011 en 2012 op de markt komen. Die zijn ook onder zijn leiding ontstaan. Hildebrand zal het bedrijf verlaten. Het is niet bekend waar Hildebrand naar toe gaat.

Anders Warming (38), hoofd van exterieurdesign van BMW, begon in 1997 bij DesignworksUSA in Californië. De geboren Deen werkte vervolgens in verschillende functies als automobielontwerper voordat hij in 2005 naar München ging en in 2007 hoofd exterieurdesign werd. Onder zijn leiding ontstonden de BMW Z4, BMW 5 Series en de BMW Concept 6 Series Coupé, die in september in Parijs werd onthuld.
De Nederlander Adrian van Hooydonk, grote baas van BMW Group Design, zegt erover: "Ik wil Gert Hildebrand graag bedanken voor de fijne samenwerking en wens hem het allerbeste voor de toekomst. Anders Warming heeft de expertise, de nodige ervaring en de intuïtie om verder te gaan met Mini."