Haug (39) heeft een passie voor innovatie en heeft een zeer brede marketing achtergrond, van de zakelijke markt tot op het gebied van consumentenmarketing en nieuwe media.  Hij was in 2010 werkzaam als interim manager & consultant bij Sanoma Digital. Hij was daar nauw betrokken bij het opzetten van commerciële activiteiten voor digitale media. Daarvoor was hij bij de telecombedrijven Ben en T-Mobile verantwoordelijk voor achtereenvolgens productmanagement, business marketing en consumer marketing. "Het is belangrijk oog te hebben voor innovatie en vervolgens is het de kunst klanten duidelijk te maken wat die innovaties voor hen kunnen betekenen. Op die manier kan je klanten helpen bij hun aankoopbeslissingen  en sales medewerkers helpen bij het verkopen", aldus Haug.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding