Chairman E.V.N. Louwman staat sinds 1969 als president aan het roer van het Toyota importbedrijf, en later ook Lexus.

De 40-jarige Eric Louwman neemt met ingang van 1 januari het presidentschap over Evert V.N. Louwman, die al sinds 1958 werkzaam is  voor het familiebedrijf. "Eric heeft zich de afgelopen jaren bewezen als zeer kundig en toegewijd. Hij staat midden in het bedrijf en weet wat er speelt. Ik ben trots op hem."

Als president van Louwman & Parqui zal Eric Louwman zich richten op strategische en relationele aspecten met betrekking tot het Toyota-concern. Daarnaast zal hij zich samen met algemeen directeur Pieter van der Velden richten op strategische onderwerpen bij de Toyota en Lexus-importeur in Raamsdonksveer.

E.V.N. Louwman zal betrokken blijven bij belangrijke topmanagement activiteiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding