Colleran, een voormalige verkoopbaas van GM, was Saab’s topman in de Verenigde Staten sinds Saab door Spyker is overgenomen van GM vorig jaar februari. Hij was betrokken bij de voorbereidingen van de nieuwe Saab-organisatie. Hoewel in een persbericht melding wordt gemaakt van het feit dat Colleran ‘een nieuwe uitdaging aangaat’ is het vertrek waarschijnlijk niet helemaal ongedwongen. Dit vanwege het feit dat de recentelijk door Saab Zweden aangestelde Matthias Seidl ineens is benoemd tot interim coo.

Matthias Seidl is aangesteld om bij Saab in Zweden in een nieuwe functie te starten en stond op het punt stond om naar Zweden te vertrekken. Zijn gezin is daar al naartoe verhuisd. Seidl is afkomstig van Volkswagen of Amerika.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding