Mark de Vos bij Markeur benoemd tot directeur COM

Met ingang van 1 februari zal Mark de Vos worden aangesteld als directeur Centraal Occasion Management bij Markeur. In eerste instantie is dat een functie naast zijn huidige functie, namelijk die van statutair directeur van Het AutoSchadehuis.

2010 was het jaar waarin Centraal Occasion Management (COM) is gestart en een sterke ontwikkelingen heeft doorgemaakt, aldus Markeur. COM heeft een systeem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat alle ex-lease, ex-rentals en occasions van de Motorhuis-bedrijven van Markeur met meer marge en in een kortere doorlooptijd worden verkocht. In 2010 ging het om bijna tienduizend stuks. Markeur heeft nu besloten het servicepakket COM ook beschikbaar te gaan maken voor derden, zowel met betrekking tot de inkoop als de verkoop van gebruikte auto’s . COM zal de zesde zelfstandige divisie van Markeur worden.

 

Reacties

In plaats van Het Motorhuis wordt hier uiteraard Markeur Holding bedoeld. Het Motorhuis is immers maar één van de (nu nog) vijf divisies. Alle divisies laten de uitstroom via COM verlopen.

Geplaatst door: Ad Louter op

Mark,

Veel succes in deze nieuwe functie.

HAN Automotive

Geplaatst door: Ad van Son op

Mark,
Gefeliciteerd met je nieuwe functie.
Je doet het goed !

Binne

Geplaatst door: Binne Besling op

Mark, van harte gefeliteerd, ik blijf je volgen.
Veel succes toegewenst

Geplaatst door: Albert van der Molen op

Succes Mark! kom je nog ‘es langs op je oude nest in Groningen?

Geplaatst door: Klaas van Huis op
Mark de Vos bij Markeur benoemd tot directeur COM - Automobielmanagement.nl

Mark de Vos bij Markeur benoemd tot directeur COM

Met ingang van 1 februari zal Mark de Vos worden aangesteld als directeur Centraal Occasion Management bij Markeur. In eerste instantie is dat een functie naast zijn huidige functie, namelijk die van statutair directeur van Het AutoSchadehuis.

2010 was het jaar waarin Centraal Occasion Management (COM) is gestart en een sterke ontwikkelingen heeft doorgemaakt, aldus Markeur. COM heeft een systeem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat alle ex-lease, ex-rentals en occasions van de Motorhuis-bedrijven van Markeur met meer marge en in een kortere doorlooptijd worden verkocht. In 2010 ging het om bijna tienduizend stuks. Markeur heeft nu besloten het servicepakket COM ook beschikbaar te gaan maken voor derden, zowel met betrekking tot de inkoop als de verkoop van gebruikte auto’s . COM zal de zesde zelfstandige divisie van Markeur worden.

 

Reacties

In plaats van Het Motorhuis wordt hier uiteraard Markeur Holding bedoeld. Het Motorhuis is immers maar één van de (nu nog) vijf divisies. Alle divisies laten de uitstroom via COM verlopen.

Geplaatst door: Ad Louter op

Mark,

Veel succes in deze nieuwe functie.

HAN Automotive

Geplaatst door: Ad van Son op

Mark,
Gefeliciteerd met je nieuwe functie.
Je doet het goed !

Binne

Geplaatst door: Binne Besling op

Mark, van harte gefeliteerd, ik blijf je volgen.
Veel succes toegewenst

Geplaatst door: Albert van der Molen op

Succes Mark! kom je nog ‘es langs op je oude nest in Groningen?

Geplaatst door: Klaas van Huis op