Eric Brok heeft veertien jaar ervaring bij Mercedes-Benz Nederland en Mercedes-Benz Financial Services. Zijn meest recente functie was divisiedirecteur bestelwagens bij Mercedes-Benz Nederland. Hij wordt opgevolgd door Jorus Vos.

In zijn nieuwe functie is Eric Brok verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten van Mercedes-Benz Financial Services Nederland. Brok begon als truckverkoper en was vervolgens accountmanager bij Mercedes-Benz CharterWay. Daarna maakte hij de overstap naar Mercedes-Benz Leasing waar hij medeverantwoordelijk was voor de integratie van diverse financiële labels. De afgelopen vijf jaar was Brok divisiedirecteur voor bestelwagens bij Mercedes-Benz Nederland.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding