Heiwegen Consultancy heeft als HRM-partner voor de automotive branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten. "Met de komst van Hans Seijger, die een enorm netwerk in en kennis van deze sector inbrengt, verwachten wij een verdere groei te realiseren in dit voor ons belangrijke marktsegment. Wij zijn zeer content dat Hans Seijger deze uitdaging met ons wil aangaan en hebben er alle vertrouwen in dat hij zich als een volwaardig businesspartner voor zijn relaties kan inzetten", aldus Perry van Gerwen, managing partner van Heiwegen. Hans Seijger heeft hiervoor onder andere gewerkt bij DAF Trucks en Nacco Materials Handling, producent van onder meer Hyster en Yale heftrucks.

 

Bij beide bedrijven heeft hij directeursfuncties bekleed op het gebied van marketing en sales. "De ervaring die ik heb opgedaan in de Truck- en Transportsector stelt mij in staat klanten te adviseren met begrip voor de specifieke uitdagingen en problemen in hun sector of bedrijf. Ik verbind me aan een partij met een goede reputatie, een breed dienstenpakket en een sterke marktpositie. Daarom vertrouw ik op een succes voor alle betrokkenen", zegt Hans Seijger.

Heiwegen Consultancy verwacht in de loop van 2010 nog meer van dergelijke samenwerkingsverbanden af te sluiten met consultants in andere marktsegmenten. "Wij zien duidelijk tekenen van herstel en willen dan ook direct hierop anticiperen" aldus Perry van Gerwen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding