Slob heeft zijn sporen verdiend in diverse leidinggevende functies in de autobranche. Hij zal zich gaan richten op de verdere groei van de verkoop van Mercedes-Benz personenwagens en Smart van Rogam & Victoria. De directie bestaat verder uit Robert-Jan Tros voor de verkoop bestel- en vrachtwagens, Matthieu Bresser voor techniek & operations personen- en bedrijfswagens (after sales) en Hans van Ruiten (algemeen directeur).

 

Na de overname van Autobedrijf Victoria in Rotterdam is de organisatie aanzienlijk gegroeid. Met de doelstellingen voor 2011 van meer dan duizend nieuwe- en gebruikte personenwagens en duizend nieuwe en gebruikte bestel- en vrachtwagens, behoort Rogam & Victoria tot een van de grotere Mercedes-Benz dealers van Nederland. Er wordt verwacht dat de toekomst een verdere groei van verkoop aantallen zal laten zien, enerzijds door het optimaliseren van de organisatie en de vestigingen en anderzijds door het productoffensief van Mercedes-Benz en Smart. Bij de dealer zijn 220 mensen werkzaam.

 

Dit jaar wordt er gestart met de uitbreiding van de Victoria vestiging aan de Autostrada in Rotterdam en met de bouw van een nieuw gecombineerd pand voor de huidige Rogam & Victoria-vestigingen in de Spaanse Polder. Enkele van de andere vestigingen zullen een upgrade ondergaan.

 

Rogam is al 55 jaar officieel dealer van Mercedes-Benz personen,- en bedrijfswagens en vertegenwoordigt tegenwoordig ook de merken Smart en Mitsubishi Fuso. Rogam heeft vestigingen in Gouda (Moordrecht), Bergschenhoek, Rotterdam (Spaanse Polder), Hellevoetsluis, Dordrecht en Woerden. Autobedrijf Victoria heeft een historie van bijna negentig jaar en is al sinds 1922 actief in de automobielen. In 1949 werd Victoria zelfs officieel de eerste Mercedes-Benz dealer van Nederland. Autobedrijf Victoria is nu dealer van Mercedes-Benz personenwagens en Smart en met drie vestigingen uitstekend vertegenwoordigd in de Rotterdamse regio.