Toine Damo naar pr-afdeling Fiat Nederland

Bij de pr-afdeling van Fiat Group Automobiles Netherlands is Toine Damo aangesteld als public relations officer, als assistent van public relations director Hans Vervoorn.

Damo werkte eerder bij pr-events van Automobili Lamborghini, daarna bij Autogids Capelle a/d IJssel en recentelijk als nieuwsredacteur bij Telegraaf Autovisie. Hij volgt Mirco Rácz op die bij Fiat vertrekt en buiten de autobranche een marketingfunctie heeft aanvaard.

 

 

Toine Damo naar pr-afdeling Fiat Nederland - Automobielmanagement.nl

Toine Damo naar pr-afdeling Fiat Nederland

Bij de pr-afdeling van Fiat Group Automobiles Netherlands is Toine Damo aangesteld als public relations officer, als assistent van public relations director Hans Vervoorn.

Damo werkte eerder bij pr-events van Automobili Lamborghini, daarna bij Autogids Capelle a/d IJssel en recentelijk als nieuwsredacteur bij Telegraaf Autovisie. Hij volgt Mirco Rácz op die bij Fiat vertrekt en buiten de autobranche een marketingfunctie heeft aanvaard.