OR-voorzitter Klaus Franz van Opel met pensioen

De bekende OR-voorzitter Klaus Franz van autofabrikant Opel zal aan het einde van dit jaar met pensioen gaan.

Hij is zeer nauw betrokken geweest bij de geplande verkoop van Opel door GM in de periode 2008-2009. Uiteindelijk ging de verkoop van Opel niet door. "Na de succesvolle redding kan ik nu met een schoon geweten deze stap zetten", zei Franz in een verklaring. Zijn stap komt nadat GM bekendmaakte dat men de herstructurering van Opel wil versnellen en dat men drie leden van de raad van bestuur van GM in de raad van bestuur van Opel heeft gezet. Franz heeft een grote rol gespeeld en veel bekendheid verkregen tijdens de periode dat Opel in de etalage stond. Klaus Franz is momenteel vice-voorzitter van de raad van toezicht van Opel en voorzitter van de ondernemingsraad van Adam Opel AG.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

OR-voorzitter Klaus Franz van Opel met pensioen - Automobielmanagement.nl

OR-voorzitter Klaus Franz van Opel met pensioen

De bekende OR-voorzitter Klaus Franz van autofabrikant Opel zal aan het einde van dit jaar met pensioen gaan.

Hij is zeer nauw betrokken geweest bij de geplande verkoop van Opel door GM in de periode 2008-2009. Uiteindelijk ging de verkoop van Opel niet door. "Na de succesvolle redding kan ik nu met een schoon geweten deze stap zetten", zei Franz in een verklaring. Zijn stap komt nadat GM bekendmaakte dat men de herstructurering van Opel wil versnellen en dat men drie leden van de raad van bestuur van GM in de raad van bestuur van Opel heeft gezet. Franz heeft een grote rol gespeeld en veel bekendheid verkregen tijdens de periode dat Opel in de etalage stond. Klaus Franz is momenteel vice-voorzitter van de raad van toezicht van Opel en voorzitter van de ondernemingsraad van Adam Opel AG.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding