Kleibergen naar BMW Motorrad

Edgar Kleinbergen (43) start 1 maart bij BMW Group Nederland in de functie van manager BMW Motorrad.

Kleinbergen was vanaf 2004 algemeen directeur van KTM Sportmotorcycles, Husaberg Motorcycles en X-Bow Sportcars. Hij volgt Erick Oberink op, die binnen BMW Group Nederland de nieuwe functie ‘manager BMW i’ gaat bekleden. Oberink wordt verantwoordelijk voor de implementatie van dit nieuwe, op duurzaamheid gerichte submerk van BMW. Een van Oberinks hoofdtaken wordt het opzetten en uitrollen van het distributienetwerk van BMW i in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kleibergen naar BMW Motorrad - Automobielmanagement.nl

Kleibergen naar BMW Motorrad

Edgar Kleinbergen (43) start 1 maart bij BMW Group Nederland in de functie van manager BMW Motorrad.

Kleinbergen was vanaf 2004 algemeen directeur van KTM Sportmotorcycles, Husaberg Motorcycles en X-Bow Sportcars. Hij volgt Erick Oberink op, die binnen BMW Group Nederland de nieuwe functie ‘manager BMW i’ gaat bekleden. Oberink wordt verantwoordelijk voor de implementatie van dit nieuwe, op duurzaamheid gerichte submerk van BMW. Een van Oberinks hoofdtaken wordt het opzetten en uitrollen van het distributienetwerk van BMW i in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding