Arno Filippini operationeel directeur Tyrenet

Per 1 januari 2012 heeft Tyrenet Arno Filippini aangesteld als operationeel directeur.

Filipini zal verantwoordelijk zijn voor de uitvoering inzake beleid en strategie van Tyrenet in de komende jaren. Arno is sinds 1992 werkzaam in de bandenbranche en vanaf 2003 in dienst bij Tyrenet. Hans Meijer zal niet langer optreden als interim-directeur, maar zich alleen nog maar op de achtergrond gaan bezighouden met het beleidsplan voor de komende jaren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Arno Filippini operationeel directeur Tyrenet - Automobielmanagement.nl

Arno Filippini operationeel directeur Tyrenet

Per 1 januari 2012 heeft Tyrenet Arno Filippini aangesteld als operationeel directeur.

Filipini zal verantwoordelijk zijn voor de uitvoering inzake beleid en strategie van Tyrenet in de komende jaren. Arno is sinds 1992 werkzaam in de bandenbranche en vanaf 2003 in dienst bij Tyrenet. Hans Meijer zal niet langer optreden als interim-directeur, maar zich alleen nog maar op de achtergrond gaan bezighouden met het beleidsplan voor de komende jaren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding