Porsche Centrum Gelderland drie keer Excellente Dealer

Porsche Centrum Gelderland heeft voor de derde keer op rij de titel ‘Porsche Excellente Dealer van het Jaar’ gewonnen. Daarvoor moet het bedrijf onder meer een ‘bijzonder hoge’ klanttevredenheid behalen.

De Porsche Excellente Dealer Award is bedoeld om de Porsche Centra in Nederland te stimuleren tot kwaliteitsverbetering en daarmee de klanttevredenheid te vergroten. De award gaat elk jaar naar het Porsche Centrum dat de beste scores haalt op criteria als verkoopaantallen en vakkennis van het personeel. De klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales wordt bij Porsche continu gemeten door twee onafhankelijke onderzoeksbureaus. Ook deze scores vormen een belangrijk beoordelingscriterium.

Voor de derde keer op rij bleek dat Porsche Centrum Gelderland goed was voor de hoogste overall score. Het bedrijf valt om te beginnen op door goede verkoopaantallen. Bovendien geven klanten hoge waarderingscijfers aan het personeel in zowel showroom als werkplaats. Ook de kenmerkende Porsche-setting in Heteren wordt zeer gewaardeerd. Alle Nederlandse Porsche-centra dingen ieder jaar mee naar de award. Ook dit jaar lieten alle officiële vestigingen stuk voor stuk zeer goede scores zien en de onderlinge verschillen zijn zeer klein, zegt importeur Pon.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Porsche Centrum Gelderland drie keer Excellente Dealer - Automobielmanagement.nl

Porsche Centrum Gelderland drie keer Excellente Dealer

Porsche Centrum Gelderland heeft voor de derde keer op rij de titel ‘Porsche Excellente Dealer van het Jaar’ gewonnen. Daarvoor moet het bedrijf onder meer een ‘bijzonder hoge’ klanttevredenheid behalen.

De Porsche Excellente Dealer Award is bedoeld om de Porsche Centra in Nederland te stimuleren tot kwaliteitsverbetering en daarmee de klanttevredenheid te vergroten. De award gaat elk jaar naar het Porsche Centrum dat de beste scores haalt op criteria als verkoopaantallen en vakkennis van het personeel. De klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales wordt bij Porsche continu gemeten door twee onafhankelijke onderzoeksbureaus. Ook deze scores vormen een belangrijk beoordelingscriterium.

Voor de derde keer op rij bleek dat Porsche Centrum Gelderland goed was voor de hoogste overall score. Het bedrijf valt om te beginnen op door goede verkoopaantallen. Bovendien geven klanten hoge waarderingscijfers aan het personeel in zowel showroom als werkplaats. Ook de kenmerkende Porsche-setting in Heteren wordt zeer gewaardeerd. Alle Nederlandse Porsche-centra dingen ieder jaar mee naar de award. Ook dit jaar lieten alle officiële vestigingen stuk voor stuk zeer goede scores zien en de onderlinge verschillen zijn zeer klein, zegt importeur Pon.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding