Alain Visser gaat niet naar Chevrolet maar verlaat GM

Alain Visser, de voormalige baas van marketing en sales van Opel, heeft General Motors verlaten. Hij zou naar Chevrolet gaan om de wereldwijde marketing bij Chevrolet te coördineren. De opvolger van Visser bij Opel is Alfred Rieck.

Een woordvoerder van Chevrolet zei dat Visser heeft besloten General Motors te verlaten voordat hij aan zijn nieuwe taak is begonnen. "Ik weet echt niet waarom hij deze stap gezet heeft", aldus de woordvoerder in Automotive News Europe.  Een woordvoerder van Opel had het over ‘persoonlijke redenen’. Visser zou andere uitdagingen willen aangaan. In februari meldde Opel in een persbericht dat Visser verantwoordelijk zou worden voor ‘global marketing’bij Chevrolet, het grootste merk van GM, vanaf 1 maart. GM bracht het vertrek van Visser bij Opel toen als een ‘promotie’.

Opel meldde vandaag (woensdag) dat Alfred Rieck (55), zie foto nummer 2, de baan van Visser bij Opel overneemt. Hij zat tot dusver voor Volkswagen in Beijing.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Visser gaat naar TME Toyota

Geplaatst door: erik deroost op

Bij TME Europe zit hij dan terug bij zijn maatje Jacques Pieraerts

Geplaatst door: Huib Crauwels op

Nee hoor, Alain Visser gaat naar Volvo Cars als Vice President Sales Operations!

Geplaatst door: Jhillema op
Alain Visser gaat niet naar Chevrolet maar verlaat GM - Automobielmanagement.nl

Alain Visser gaat niet naar Chevrolet maar verlaat GM

Alain Visser, de voormalige baas van marketing en sales van Opel, heeft General Motors verlaten. Hij zou naar Chevrolet gaan om de wereldwijde marketing bij Chevrolet te coördineren. De opvolger van Visser bij Opel is Alfred Rieck.

Een woordvoerder van Chevrolet zei dat Visser heeft besloten General Motors te verlaten voordat hij aan zijn nieuwe taak is begonnen. "Ik weet echt niet waarom hij deze stap gezet heeft", aldus de woordvoerder in Automotive News Europe.  Een woordvoerder van Opel had het over ‘persoonlijke redenen’. Visser zou andere uitdagingen willen aangaan. In februari meldde Opel in een persbericht dat Visser verantwoordelijk zou worden voor ‘global marketing’bij Chevrolet, het grootste merk van GM, vanaf 1 maart. GM bracht het vertrek van Visser bij Opel toen als een ‘promotie’.

Opel meldde vandaag (woensdag) dat Alfred Rieck (55), zie foto nummer 2, de baan van Visser bij Opel overneemt. Hij zat tot dusver voor Volkswagen in Beijing.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Visser gaat naar TME Toyota

Geplaatst door: erik deroost op

Bij TME Europe zit hij dan terug bij zijn maatje Jacques Pieraerts

Geplaatst door: Huib Crauwels op

Nee hoor, Alain Visser gaat naar Volvo Cars als Vice President Sales Operations!

Geplaatst door: Jhillema op