Luca de Meo wordt mogelijk verkoopbaas Audi

De van Fiat/Alfa afkomstige Italiaan Luca de Meo is momenteel marketingbaas van het merk Volkswagen. Maar volgens het Duitse Auto Motor und Sport gaat hij verkoopbaas Peter Schwarzenbauer bij Audi opvolgen.

En Audi’s ontwikkelingschef Michael Dick zou worden afgelost door Wolfgang Dürheimer, nu topman bij Bentley en Bugatti. Een woordvoerder van Audi wilde geen commentaar geven, zegt Auto Motor und Sport. Er gaan al enige tijd geruchten over de ombouw van de raad van bestuur van Audi, maar tot dusver heeft men dat altijd resoluut tegengesproken.  

Luca de Meo wordt mogelijk verkoopbaas Audi - Automobielmanagement.nl

Luca de Meo wordt mogelijk verkoopbaas Audi

De van Fiat/Alfa afkomstige Italiaan Luca de Meo is momenteel marketingbaas van het merk Volkswagen. Maar volgens het Duitse Auto Motor und Sport gaat hij verkoopbaas Peter Schwarzenbauer bij Audi opvolgen.

En Audi’s ontwikkelingschef Michael Dick zou worden afgelost door Wolfgang Dürheimer, nu topman bij Bentley en Bugatti. Een woordvoerder van Audi wilde geen commentaar geven, zegt Auto Motor und Sport. Er gaan al enige tijd geruchten over de ombouw van de raad van bestuur van Audi, maar tot dusver heeft men dat altijd resoluut tegengesproken.