Ronald de Hoog Fleetmanager van het jaar 2012

Tijdens het Fleetmanagement Congres in Nieuwegein is bekendgemaakt dat Ronald de Hoog de award ‘Fleetmanager van het jaar 2012′ heeft gewonnen.

De Hoog, hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland, kreeg de prijs uitgereikt door Nanda Cousijn. Zij is de winnaar van de 2011-editie. Volgens juryvoorzitter Martin Lans was het ditmaal een bijzonder felle strijd, aangezien fleetmanagers steeds professioneler worden en de verschillen zodoende erg klein zijn. Uiteindelijk wist De Hoog zijn mededingers Maaike van Hemmen (manager fleet EMEA), Patrick Langevoort (adviseur mobiliteit, Alliander Shared Services?) en Will Phillipsen (fleetmanager bij De Rooy Logistics) af te troeven doordat de verandering naar mobiliteitsmanagers bij hem volgens het juryrapport goed naar voren komt en hij de kosten flink heeft gereduceerd door de keuze tussen de diverse merken en modellen te beperken. Ook het feit dat hij veel initiatieven ontplooit op het gebied van mvo, Het Nieuwe Rijden en mobiliteitsbudgetten sprak in zijn voordeel. Cofely heeft op het moment diverse pilots lopen op het gebied van deze budgetten. Fleetmanagement trok circa 350 bezoekers, voornamelijk wagenparkbeheerders.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ronald de Hoog Fleetmanager van het jaar 2012 - Automobielmanagement.nl

Ronald de Hoog Fleetmanager van het jaar 2012

Tijdens het Fleetmanagement Congres in Nieuwegein is bekendgemaakt dat Ronald de Hoog de award ‘Fleetmanager van het jaar 2012′ heeft gewonnen.

De Hoog, hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland, kreeg de prijs uitgereikt door Nanda Cousijn. Zij is de winnaar van de 2011-editie. Volgens juryvoorzitter Martin Lans was het ditmaal een bijzonder felle strijd, aangezien fleetmanagers steeds professioneler worden en de verschillen zodoende erg klein zijn. Uiteindelijk wist De Hoog zijn mededingers Maaike van Hemmen (manager fleet EMEA), Patrick Langevoort (adviseur mobiliteit, Alliander Shared Services?) en Will Phillipsen (fleetmanager bij De Rooy Logistics) af te troeven doordat de verandering naar mobiliteitsmanagers bij hem volgens het juryrapport goed naar voren komt en hij de kosten flink heeft gereduceerd door de keuze tussen de diverse merken en modellen te beperken. Ook het feit dat hij veel initiatieven ontplooit op het gebied van mvo, Het Nieuwe Rijden en mobiliteitsbudgetten sprak in zijn voordeel. Cofely heeft op het moment diverse pilots lopen op het gebied van deze budgetten. Fleetmanagement trok circa 350 bezoekers, voornamelijk wagenparkbeheerders.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding