De Hoog, hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland, kreeg de prijs uitgereikt door Nanda Cousijn. Zij is de winnaar van de 2011-editie. Volgens juryvoorzitter Martin Lans was het ditmaal een bijzonder felle strijd, aangezien fleetmanagers steeds professioneler worden en de verschillen zodoende erg klein zijn. Uiteindelijk wist De Hoog zijn mededingers Maaike van Hemmen (manager fleet EMEA), Patrick Langevoort (adviseur mobiliteit, Alliander Shared Services?) en Will Phillipsen (fleetmanager bij De Rooy Logistics) af te troeven doordat de verandering naar mobiliteitsmanagers bij hem volgens het juryrapport goed naar voren komt en hij de kosten flink heeft gereduceerd door de keuze tussen de diverse merken en modellen te beperken. Ook het feit dat hij veel initiatieven ontplooit op het gebied van mvo, Het Nieuwe Rijden en mobiliteitsbudgetten sprak in zijn voordeel. Cofely heeft op het moment diverse pilots lopen op het gebied van deze budgetten. Fleetmanagement trok circa 350 bezoekers, voornamelijk wagenparkbeheerders.