Walton (53) is was eerder vice president van Aston Martin North America en manager van Aston Martin Lagonda. Hij startte zijn loopbaan in de autowereld bij Ford Motor Company in 1980 en heeft hoge functie bekleed bij Unipart en bij toeleverancier Rossion Automotive in Florida. Bij Aston Martin speelde Walton een belangrijke rol bij de hergeboorte van Aston Martin met de lancering van de DB7.  Victor Muller: "Ik heb John Walton zestien jaar geleden ontmoet bij Aston Martin. Sinds we begonnen met Spyker in 2000 wilde ik hem in de directie hebben en dat is nu gelukt. Het is het goede moment voor ons beiden."

In 2009 werd op de salon van Geneve een concept van een nieuwe Aston Martin Lagonda onthuld. Het betrof een grote suv maar er is sindsdien niets meer van het model vernomen.

 

Gaat Spyker succes hebben met zijn schadeclaim tegen GM? Geef uw mening op de poll op de homepage van deze website.    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding