Maartje Hermans wordt verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf. De komende tijd gaat Autoveiling Nederland zich nog  verder uitbreiden en het bedrijf ziet in Maartje Hermans de aangewezen persoon om dit in goede banen te leiden.

Hermans heeft in het verleden gewerkt bij diverse organisaties als Trade Marketeer en heeft ruime ervaring in internationale B2B marketing. "Autoveiling Nederland is voor mij een nieuwe uitdaging in mijn carrière waar ik enorm veel zin in heb. De afgelopen dagen heb ik mee mogen lopen met de verschillende afdelingen en het eerste wat mij opgevallen is, is het enorm enthousiasme van de medewerkers. Ik vind het geweldig dat ik deel mag uit maken van deze groep mensen en mijn marketing ideeën los kan laten op de steeds verder groeiende onderneming".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding