Oudshoorn gaat zich richten op het verder uitbouwen van zowel de fietsen- als bandendivisie van de internationale handels- en serviceonderneming bij Pon Holding.

Janus Smalbraak, voorzitter van de Raad van Bestuur van Pon Holdings: "We zijn verheugd met het aantrekken van Rob Oudshoorn. Zijn komst past in onze groeistrategie als internationale mobiliteitsaanbieder."

Luis Ceneviz, momenteel CEO van Apollo Tyres Zuid-Afrika (ATSA) is de beoogde opvolger van Rob Oudshoorn als CEO van Apollo Vredestein BV. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de bandenindustrie. Riaz Haffejee, COO ATSA, zal per 1 januari 2013 worden benoemd als CEO ATSA. Tot 1 januari 2013 zullen Rob Oudshoorn, Luis Ceneviz en Riaz Haffajee het integratieproces coördineren.

Neeraj Kanwar van Vredestein zwaait Oudshoorn met veel complimenten uit. "Wij willen de waardevolle rol benadrukken die Rob de laatste achttien jaar als CEO van Vredestein Banden B.V. en daarna als CEO van Apollo Vredestein B.V., voor de organisatie heeft vervuld. Tijdens het overnameproces van Apollo Tyres heeft Rob een actieve rol gespeeld in het integratieproces van de beide organisaties en had hij een leidende rol in de groei en het winstgevend maken van Apollo Vredestein B.V."