Geert Vermeer verbindt zich aan Heiwegen Executive

Geert Vermeer is als partner toegetreden tot Heiwegen Executive. Hij zal samen met de partners Perry van Gerwen en Dick van Voorthuizen de nieuwe organisatie opzetten die zich richt op executive search (functies op het niveau van directie, raad van bestuur en raad van commissarissen) en executive development voor de mobiliteitssector.

Geert Vermeer heeft ruim dertig jaar internationale directie- en managementervaring, vooral in de mobiliteitssector. Zijn loopbaan kenmerkt zich door deskundigheid op het gebied van interne organisatie, retailing en people management, aldus Heiwegen. Vermeer gaf leiding aan enkele dealerbedrijven en was algemeen directeur van een importeursorganisatie. Zeven jaar was hij voorzitter van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA, nu Bovag Autodealers) en meer recentelijk was hij bondsvoorzitter van de totale Bovag-organisatie. Zijn internationale netwerk strekt zich uit tot de top in zowel bedrijfsleven als politiek en overheid. "Met twintig jaar ervaring en de sterke focus op de mobiliteitssector binnen de Benelux heeft Heiwegen Consultancy een unieke positie verworven. De professionele en objectieve benadering die men voor ogen heeft voor de nieuwe dienstverlening spreekt me enorm aan", verklaart Vermeer.  "Wij zijn ontzettend blij met de komst van Geert Vermeer. Zijn deskundigheid en integriteit zijn onomstreden. En dat zijn belangrijke voorwaarden voor succes bij onze dienstverlening op het hoogste niveau. Daarnaast is zijn netwerk uitgebreid. Vermeer kan een grote rol vervullen bij het op de kaart zetten van Heiwegen Executive in de Benelux", aldus partner Dick van Voorthuizen van  Heiwegen.

Reacties

Eindelijk kan ie eens een keer een fatsoenlijke auto gaan rijden.

Geplaatst door: Carlo Brantsen op

Hallo Carlo, ha,ha, jij weet wat voor auto er nu is! Het komt dus helemaal goed. Maar van deze discussie snapt buiten ons verder niemand iets. Groet, Geert Vermeer

Geplaatst door: Geert Vermeer op
Geert Vermeer verbindt zich aan Heiwegen Executive - Automobielmanagement.nl

Geert Vermeer verbindt zich aan Heiwegen Executive

Geert Vermeer is als partner toegetreden tot Heiwegen Executive. Hij zal samen met de partners Perry van Gerwen en Dick van Voorthuizen de nieuwe organisatie opzetten die zich richt op executive search (functies op het niveau van directie, raad van bestuur en raad van commissarissen) en executive development voor de mobiliteitssector.

Geert Vermeer heeft ruim dertig jaar internationale directie- en managementervaring, vooral in de mobiliteitssector. Zijn loopbaan kenmerkt zich door deskundigheid op het gebied van interne organisatie, retailing en people management, aldus Heiwegen. Vermeer gaf leiding aan enkele dealerbedrijven en was algemeen directeur van een importeursorganisatie. Zeven jaar was hij voorzitter van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA, nu Bovag Autodealers) en meer recentelijk was hij bondsvoorzitter van de totale Bovag-organisatie. Zijn internationale netwerk strekt zich uit tot de top in zowel bedrijfsleven als politiek en overheid. "Met twintig jaar ervaring en de sterke focus op de mobiliteitssector binnen de Benelux heeft Heiwegen Consultancy een unieke positie verworven. De professionele en objectieve benadering die men voor ogen heeft voor de nieuwe dienstverlening spreekt me enorm aan", verklaart Vermeer.  "Wij zijn ontzettend blij met de komst van Geert Vermeer. Zijn deskundigheid en integriteit zijn onomstreden. En dat zijn belangrijke voorwaarden voor succes bij onze dienstverlening op het hoogste niveau. Daarnaast is zijn netwerk uitgebreid. Vermeer kan een grote rol vervullen bij het op de kaart zetten van Heiwegen Executive in de Benelux", aldus partner Dick van Voorthuizen van  Heiwegen.

Reacties

Eindelijk kan ie eens een keer een fatsoenlijke auto gaan rijden.

Geplaatst door: Carlo Brantsen op

Hallo Carlo, ha,ha, jij weet wat voor auto er nu is! Het komt dus helemaal goed. Maar van deze discussie snapt buiten ons verder niemand iets. Groet, Geert Vermeer

Geplaatst door: Geert Vermeer op