Geert Vermeer heeft ruim dertig jaar internationale directie- en managementervaring, vooral in de mobiliteitssector. Zijn loopbaan kenmerkt zich door deskundigheid op het gebied van interne organisatie, retailing en people management, aldus Heiwegen. Vermeer gaf leiding aan enkele dealerbedrijven en was algemeen directeur van een importeursorganisatie. Zeven jaar was hij voorzitter van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA, nu Bovag Autodealers) en meer recentelijk was hij bondsvoorzitter van de totale Bovag-organisatie. Zijn internationale netwerk strekt zich uit tot de top in zowel bedrijfsleven als politiek en overheid. "Met twintig jaar ervaring en de sterke focus op de mobiliteitssector binnen de Benelux heeft Heiwegen Consultancy een unieke positie verworven. De professionele en objectieve benadering die men voor ogen heeft voor de nieuwe dienstverlening spreekt me enorm aan", verklaart Vermeer.  "Wij zijn ontzettend blij met de komst van Geert Vermeer. Zijn deskundigheid en integriteit zijn onomstreden. En dat zijn belangrijke voorwaarden voor succes bij onze dienstverlening op het hoogste niveau. Daarnaast is zijn netwerk uitgebreid. Vermeer kan een grote rol vervullen bij het op de kaart zetten van Heiwegen Executive in de Benelux", aldus partner Dick van Voorthuizen van  Heiwegen.