Sander van Kouwen directeur Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Sander van Kouwen (40) is benoemd tot algemeen directeur van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB), de Mercedes-Benz dealer voor Zuidwest Nederland. In zijn verantwoordelijkheid als projectleider voor de eigen vestigingen van importeur Mercedes-Benz Nederland heeft Sander van Kouwen in de afgelopen zes maanden uitgebreid kennis kunnen maken met de organisatie en het netwerk van MBDB.

"Met de komst van de nieuwe CLA en E-Klasse personenauto’s de komende weken en de introductie van de nieuwe Sprinter bestelwagen en Atego distributrietruck in de eerste helft van dit jaar, verwacht ik op korte termijn al met veel bestaande en toekomstige relaties kennis te kunnen maken. Ondersteund door enthousiaste en gedreven collega’s kijk ik er naar uit om leiding te mogen geven aan een van de grootste Mercedes-Benz dealerbedrijven in ons land", laat Van Kouwen in een eerste reactie weten.

Van Kouwen werkt sinds 1995 bij Mercedes-Benz. Hij is in het verleden binnen Mercedes-Benz Nederland en binnen het Daimler concern internationaal betrokken geweest bij de invoering van diverse projecten. Op deze manier heeft Van Kouwen kennis kunnen maken met de vele disciplines binnen de onderneming. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven beschikt over vestigingen in Den Haag, Naaldwijk, Maasdijk, Roelofarendsveen, Leiden en Alphen a/d Rijn en biedt werk aan 250 personen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sander van Kouwen directeur Mercedes-Benz Dealer Bedrijven - Automobielmanagement.nl

Sander van Kouwen directeur Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Sander van Kouwen (40) is benoemd tot algemeen directeur van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB), de Mercedes-Benz dealer voor Zuidwest Nederland. In zijn verantwoordelijkheid als projectleider voor de eigen vestigingen van importeur Mercedes-Benz Nederland heeft Sander van Kouwen in de afgelopen zes maanden uitgebreid kennis kunnen maken met de organisatie en het netwerk van MBDB.

"Met de komst van de nieuwe CLA en E-Klasse personenauto’s de komende weken en de introductie van de nieuwe Sprinter bestelwagen en Atego distributrietruck in de eerste helft van dit jaar, verwacht ik op korte termijn al met veel bestaande en toekomstige relaties kennis te kunnen maken. Ondersteund door enthousiaste en gedreven collega’s kijk ik er naar uit om leiding te mogen geven aan een van de grootste Mercedes-Benz dealerbedrijven in ons land", laat Van Kouwen in een eerste reactie weten.

Van Kouwen werkt sinds 1995 bij Mercedes-Benz. Hij is in het verleden binnen Mercedes-Benz Nederland en binnen het Daimler concern internationaal betrokken geweest bij de invoering van diverse projecten. Op deze manier heeft Van Kouwen kennis kunnen maken met de vele disciplines binnen de onderneming. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven beschikt over vestigingen in Den Haag, Naaldwijk, Maasdijk, Roelofarendsveen, Leiden en Alphen a/d Rijn en biedt werk aan 250 personen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding