Geerlig Riemerprijs IVA Driebergen voor Albert vd Tang

Albert van der Tang uit Lelystad kreeg de Geerlig Riemerprijs 2013 uit handen van de heer D.C. Nolten, voorzitter Stichting IVA Jubileumfonds. De Geerlig Riemerprijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student die naar het oordeel van zijn of haar medestudenten èn docenten, beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden.

Albert van der Tang werd door een meerderheid van stemmen aangewezen als dé kandidaat voor deze prestigieuze prijs. De belangrijkste reden om de prijs toe te kennen aan Albert van der Tang is de grote inzet voor zijn collega-studenten en voor het IVA zelf. Als lid van het voorlichtingsteam draagt hij zijn opleiding uit naar anderen en vergroot daarmee het netwerk van het opleidingsinstituut in Driebergen. Verder verstevigt hij actief de banden van IVA Driebergen Business School met het bedrijfsleven. In zijn rol van ‘stage inspirator’ heeft hij een groot aantal medestudenten op het spoor gezet van een interessant afstudeerbedrijf. Albert van der Tang kan zijn prijs besteden aan een buitenlandse studiereis of verdere opleiding en training. De Geerlig Riemerprijs werd in 1980 bij het vijftigjarige jubileum van de IVA geïntroduceerd als eerbetoon aan de oprichter van het Instituut, Geerlig Riemer.

De versterking van het netwerk kwam tot uiting bij de lancering van IVACOM. Dit online platform verbindt 18,5 duizend oud-studenten over de gehele wereld. Het is de opvolger van het bekende IVA Wie doet Wat-boek en vormt een realtime schakel tussen branchegenoten met dezelfde opleiding.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestigieuze prijs. Een fantastische prestatie!

Geplaatst door: Albert van der Tang sr. op

Hoi,Albert,
knap gedaan en gefeliciteerd.
Groetjes,Toon Raaijmakers

Geplaatst door: Toon Raaijmakers op

Namens alle medewerkers van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing!

Geplaatst door: Autobedrijf Jacob Schaap Lelystad op

Well Done Albert!! Absolutely fantastic!

Geplaatst door: Emma Peacock op

De winnaar, Albert zat rechts achter mij tijdens de bijeenkomst en direct na terugkeren op zijn plaats heb ik hem met warmte en overtuiging gefeliciteerd, het lijkt ook mij een echte kanjer.
Verder verdient ook de IVA grote waardering voor het vasthouden aan de basale waarden die hoffelijkheid bevorderen, niet alleen omdat het dit jaar het thema is, maar consistent door de jaren heen.
Ik ben zelf geen IVA opgeleide, maar heb met de door mij opgerichte Lease & Fleet Academy een jaar of tien intensief samen gewerkt met IVA en me bijzonder goed thuis gevoeld in deze “ouderwets hoffelijke” omgeving. De heren Voogd en Verrips, maar ook de docenten in het algemeen en Barend Lambrechtsen in het bijzonder ben ik zeer erkentelijk daarvoor. Ik hoop en verwacht dat IVA bedrijfstrainingen nog lang voortgaat met het opleiden van leasing- en fleetmanagement medewerkers zoals we dat inmiddels al lang geleden hebben afgesproken.

Geplaatst door: Roel Hindriks op

Vanuit heerlijk Spanje mijn felicitatie’s Albert! Goed bezig!! En verdiend gekregen met alle waardering voorj je zoals ik kon lezen

Geplaatst door: Jan Geurts op

Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Een welverdiende beloning voor je harde werken.

Geplaatst door: Opgelder op
Geerlig Riemerprijs IVA Driebergen voor Albert vd Tang - Automobielmanagement.nl

Geerlig Riemerprijs IVA Driebergen voor Albert vd Tang

Albert van der Tang uit Lelystad kreeg de Geerlig Riemerprijs 2013 uit handen van de heer D.C. Nolten, voorzitter Stichting IVA Jubileumfonds. De Geerlig Riemerprijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student die naar het oordeel van zijn of haar medestudenten èn docenten, beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden.

Albert van der Tang werd door een meerderheid van stemmen aangewezen als dé kandidaat voor deze prestigieuze prijs. De belangrijkste reden om de prijs toe te kennen aan Albert van der Tang is de grote inzet voor zijn collega-studenten en voor het IVA zelf. Als lid van het voorlichtingsteam draagt hij zijn opleiding uit naar anderen en vergroot daarmee het netwerk van het opleidingsinstituut in Driebergen. Verder verstevigt hij actief de banden van IVA Driebergen Business School met het bedrijfsleven. In zijn rol van ‘stage inspirator’ heeft hij een groot aantal medestudenten op het spoor gezet van een interessant afstudeerbedrijf. Albert van der Tang kan zijn prijs besteden aan een buitenlandse studiereis of verdere opleiding en training. De Geerlig Riemerprijs werd in 1980 bij het vijftigjarige jubileum van de IVA geïntroduceerd als eerbetoon aan de oprichter van het Instituut, Geerlig Riemer.

De versterking van het netwerk kwam tot uiting bij de lancering van IVACOM. Dit online platform verbindt 18,5 duizend oud-studenten over de gehele wereld. Het is de opvolger van het bekende IVA Wie doet Wat-boek en vormt een realtime schakel tussen branchegenoten met dezelfde opleiding.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestigieuze prijs. Een fantastische prestatie!

Geplaatst door: Albert van der Tang sr. op

Hoi,Albert,
knap gedaan en gefeliciteerd.
Groetjes,Toon Raaijmakers

Geplaatst door: Toon Raaijmakers op

Namens alle medewerkers van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing!

Geplaatst door: Autobedrijf Jacob Schaap Lelystad op

Well Done Albert!! Absolutely fantastic!

Geplaatst door: Emma Peacock op

De winnaar, Albert zat rechts achter mij tijdens de bijeenkomst en direct na terugkeren op zijn plaats heb ik hem met warmte en overtuiging gefeliciteerd, het lijkt ook mij een echte kanjer.
Verder verdient ook de IVA grote waardering voor het vasthouden aan de basale waarden die hoffelijkheid bevorderen, niet alleen omdat het dit jaar het thema is, maar consistent door de jaren heen.
Ik ben zelf geen IVA opgeleide, maar heb met de door mij opgerichte Lease & Fleet Academy een jaar of tien intensief samen gewerkt met IVA en me bijzonder goed thuis gevoeld in deze “ouderwets hoffelijke” omgeving. De heren Voogd en Verrips, maar ook de docenten in het algemeen en Barend Lambrechtsen in het bijzonder ben ik zeer erkentelijk daarvoor. Ik hoop en verwacht dat IVA bedrijfstrainingen nog lang voortgaat met het opleiden van leasing- en fleetmanagement medewerkers zoals we dat inmiddels al lang geleden hebben afgesproken.

Geplaatst door: Roel Hindriks op

Vanuit heerlijk Spanje mijn felicitatie’s Albert! Goed bezig!! En verdiend gekregen met alle waardering voorj je zoals ik kon lezen

Geplaatst door: Jan Geurts op

Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Een welverdiende beloning voor je harde werken.

Geplaatst door: Opgelder op