Dit en meer zegt Muller in een interview met De Ondernemer. In het interview zegt hij ook zichzelf wel een goede dealmaker te vinden. "Ik ben redelijk goed in dealmaken. Daarom ben ik wat ik ben. Om een goede deal te sluiten moet je je goed kunnen inleven in de andere partij. Maar ook kunnen inschatten wat wel en niet belangrijk voor je is. Het vergt ook een bepaalde hardheid. Je moet kunnen zeggen: ‘tot hier en niet verder’. Dealmaken is heel moeilijk te leren, het is een gave."  Volgens Muller heeft Spyker rust nodig. "In 2006 namen we onder de paraplu van Spyker een Formule 1 team over, later kwam Saab. Dat zou ik nu nóóit meer doen. Spyker is te kwetsbaar als beursgenoteerd fonds."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding