Lovely volgt Derks op bij Mercedes Financial Services

Mark Lovely, nu managing director van Mercedes-Benz Financial Services in Zweden en Denemarken, volgt per 1 oktober Peter Derks op als ceo van Mercedes-Benz Financial Services in Nederland, België en Luxemburg.

Derks wordt als director sales & marketing voor Daimler Financial Services AG (DFS) – het moederbedrijf van Mercedes Benz Financial Services –  in Stuttgart verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van deze activiteiten, wereldwijd voor de lease-, financierings- en verzekeringsactiviteiten van personen – en bestelwagens en in Europa ook voor vrachtwagens. Daarnaast neemt hij zitting in de European Management Board van DFS.

Mark Lovely is Engelsman van geboorte en is nu managing director van Mercedes-Benz Financial Services in Zweden en Denemarken. In zijn carrière bij het concern heeft hij internationale ervaring opgedaan in marketing & sales in Engeland, Duitsland, Zweden en Denemarken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lovely volgt Derks op bij Mercedes Financial Services - Automobielmanagement.nl

Lovely volgt Derks op bij Mercedes Financial Services

Mark Lovely, nu managing director van Mercedes-Benz Financial Services in Zweden en Denemarken, volgt per 1 oktober Peter Derks op als ceo van Mercedes-Benz Financial Services in Nederland, België en Luxemburg.

Derks wordt als director sales & marketing voor Daimler Financial Services AG (DFS) – het moederbedrijf van Mercedes Benz Financial Services –  in Stuttgart verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van deze activiteiten, wereldwijd voor de lease-, financierings- en verzekeringsactiviteiten van personen – en bestelwagens en in Europa ook voor vrachtwagens. Daarnaast neemt hij zitting in de European Management Board van DFS.

Mark Lovely is Engelsman van geboorte en is nu managing director van Mercedes-Benz Financial Services in Zweden en Denemarken. In zijn carrière bij het concern heeft hij internationale ervaring opgedaan in marketing & sales in Engeland, Duitsland, Zweden en Denemarken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding